Vores letsaltede ribbensteg er kendetegnet ved sin fine balance mellem saltning og kødets naturlige sødme. Saltningen forbedrer smagen og hjælper med at bevare kødets saftighed under tilberedningen. Derudover er sværen allerede ridset, hvilket gør det nemmere at opnå den eftertragtede sprødhed. Vægt ca. 1,5 kg
Letsaltet Ribbensteg som fremhæve den naturlige smag af det saftige svinekød.
Tilberedning: 2 timer ved 200 grader til en kernetemperatur mellem 76 – 80 grader.
Så er stegen dejlig mør og ribbenene kan let skubbes ud før stegen skæres ud.
Svinekød, salt
Oprindelse | Danmark |
Opvokset | Danmark |
Slagtet | Danmark |
Opskåret | Danmark |
Tilberedning: 2 timer ved 200 grader til en kernetemperatur mellem 76 – 80 grader.
Så er stegen dejlig mør og ribbenene kan let skubbes ud før stegen skæres ud.
Svinekød, salt
På lager
bekvemmelig og pålidelig levering
Onsdag, torsdag og fredag
Kun de bedste lokale råvare - fra danmark
Din Kødfavorit bygger på tre fundamentale principper: at levere fremragende kød til grillentusiaster, at sikre god dyrevelfærd, og at fremme biodiversitet gennem flere danske køer på græs.
Click & collect
Hent dine bestilte varer på
© 2025 Dinkoedfavorit.dk – Designet af Aveo web&marketing